Pohjatuulen Valtakunta Viileää puhuria pohjoiselta taivaalta

Saksa: Vihreät nuoret haluavat sallia insestin

Saksassa Vihreät nuoret haluavat sallia insestin:

"BERLIINI | Vihernuorison (Die Grüne-Jugend) mukaan perheen sisäiset sukupuolisuhteet tulee laillistaa tulevaisuudessa. Nuorisojärjestö perustelee aikomustaan sallia esim. vanhempien ja lasten välinen seksi saksalaisten niin sanotuilla vanhentuneilla ja "vanhanaikaisilla moraalikäsityksillä”.

”Saksan insestikielto on törkeää valtion sekaantumista yksityiselämään ja ihmisten vapauteen itse muovata oma elämänsä”. Vihreiden organisaation liittoneuvosto kritisoi lisäksi, että kansan moraalikäsitykset eivät oikeuta rankaisemaan ihmisiä. [...]

Huomioiden insestisuhteista syntyneillä ilmenevät vaikeavammaisuudet tarkoittaa tämä sitä, että valtion ei tulisi huolehtia ”väestön perintöaineksen puhtaudesta”. Siispä vihernuoriso vaatii kaikkien ”omaehtoisten rakkauskumppanuuksien” sallimista. [...]

Nuorisopoliitikot saivat tukea Vihreiden parlamenttiryhmältä. Oikeuspoliittinen puhemies, Jerzy Montag, painotti, että “rikosoikeudelliset seuraamukset sukulaisten ja sisarusten välisistä sukupuolisuhteista” ovat ”anakronismi”. Moraalisia tabuja ei ole syytä panna toimeen rikoslakien avulla.

Myös Vihreiden kansanedustaja Hans-Christian Ströbele otti voimakkaasti kantaa sisarusten sukupuolisuhteiden sallimiseksi tulevaisuudessa." [Myös Bild]

Nyt kun Vihreät nuoret markkinoivat Suomessa vasta moniavioisuutta polyamorian markkinointinimellä, niin yllä olevasta jutusta käynee ilmi, mikä on se polyamoriasta seuraavana luvassa oleva "edistyksellinen trendi", joka odottaa rantautumistaan Suomeen?

Ja entäs sen jälkeen? Seuraavaksi sallitaan lapsiporno ja/tai vanhempien ja lasten välinen seksi? Kun on luovuttu kiveen hakatusita moraaliauktoriteeteista ja kaikki on suhteellista, ei tarvita kuin lauma lapsi- ja kehityspsykologeja joilla on oma lehmä ojassa, ja vahva poliittinen markkinointikoneisto, niin se on siinä.

Totesin jo joskus 90-luvulla, että loppujen lopuksi liberalisointikehitys tulee luultavasti johtamaan jopa pedofilian sallimiseen. Vaikka ns. liukuvan pinnan argumenttia vastaan on paljon hyökätty ja ajoittain varsin hyvin perustein, näyttää kehitys itsessään antavan vahvasti viitteitä siitä, että näin ei ole. Eli Keijolla on nyt vahva tunne, että se pätee sittenkin.

Ja nyt oksentamaan ->

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Käyttäjän tuomasheikkila kuva
Tuomas Heikkilä

Muinainen Roomakin kaatui siihen kun pääpaino yhteiskunnassa meni kaikenlaisten haureuksien suosimiseen. Saa nähdä koska barbaarilaumat yllättää meidätkin kirjaimellisesti housut kintuissa.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

Muinainen Rooma kaatui siihen, kun Keisarit tuhlasivat valtion varat, sama kävi toteen myös Ranskassa 1789, kun valtion varat hupenivat sotimiseen ja kansan tyytymättömyys kasvoi.
Kun luottoluokitus menee, niin se on menoa sitten - Voi olla myös Suomen kohtalo.

Kari Nortunen

Samalla logiikalla, jolla kaikkien Euroopan äärioikeistolaisten puolueiden tekemiset liitetään Persuihin, minä yhdistän tämän ilman mitään kitkaa Suomen vihreisiin. Hyi Suomen Vihreä puolue!

Pertti Jarla

Olisiko tuosta Vihreiden Nuorten linjauksesta jotain linkkiä heidän OMILLE sivuilleen tai foorumeilleen, tuossa linkataan nimittäin nyt konservatiivisen "Junge Freiheit"-lehden sivulle.

Käyttäjän wildberry kuva
Vili Heikkinen

Störbele ainakin mitä ilmeisemmin todella päästi sen suustaan. Spiegel:

http://www.spiegel.de/international/germany/0,1518...

Käyttäjän wildberry kuva
Vili Heikkinen

Kuvottavaa, mutta tässäkin ollaan aikuisten ihmisten välisessä konsensuaalisessa mielessä liikkeessä, joten heittosi pedofiliasta ja muusta ovat non sequitur.

Tagisi "siis mitä vittua!!?" on kyllä täsmälleen oikeassa paikassa, ja toivon että hörhöt torpataan. Ei sitä pitäisi edes tarvita kieltää erikseen, kaikkien pitäisi ilman Westermarckin efektiäkin tajuta ettei tuollaista tehdä.

Käyttäjän wildberry kuva
Vili Heikkinen
Pertti Jarla

Enemmän luettuani näyttää selvältä, että ainakin Saksassa on ihmisiä jotka haluaisivat sallia molemminpuolin vapaaehtoiset perheensisäiset seksisuhteet. Varmaan nämä ihmiset ovat poliittisesti jokseenkin punertavia/anarkistisia/vihreitä.

Luen itseni karkeasti ottaen näihin puna-viher-liberaaleihin. Kannatan tasa-arvoista avioliittolakia, ehkä myös moniavioisuudenkin sallimista. Olen umpihetero monogamisti, mutten näe perusteita kaikin puolin vapaaehtoisen moniavioisuuden varsinaiseen kieltämiseen. Avioliittoon pakottaminenhan nyt on tuomittavaa, vaikka olisi kyse miehen ja naisen perinteisestä liitosta.

Kaikenlaiset insestiset suhteet pitäisin lailla tuomittavina. Tunnen monia, jotka ajattelevat samalla tavalla. Ajatus siitä, että me suvaitsevaisto olemme aivottomia sekopäitä, jotka haluaisivat laillistaa kaiken, on pelkkää äärimmäisen yleistävää ennakkoluuloa.

Käyttäjän LasseRyti kuva
Lasse Ryti

Vaikken itse tätä kannata, niin kuitenkin se lisääntynyt riski ongelmista sukulaisten yhteisessä lapsessa on samaa luokkaa kuin yli 40v ensisynnyttäjän kanssa, joita alkaa olla nykyään aika lailla länsimaissa.

Samoin useimmat ongelmat pystytään havaitsemaan jo raskauden alkuvaiheissa, joten on naisen oma päätös, jos haluaa tuoda maailmaan pahasti vammaisen lapsen. Ja niilla jotka suosivat sukulaisten välisiä suhteita ei pitäisi olla ongelmaa ainakaan kirkon kannasta mahdollisessa abortissa.

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Kontula ehdotti asiaa jo vuosi takaperin.

Käyttäjän soberhaber kuva
Paula Kopra

MiTä tarkalleen ottaen Kontula on ehdottanut? Linkkiä, kiitos.

Sara Karjalainen

Kansanedustaja pöyhisi seksilakeja:
"Lähisukulaisten välisen seksin kielto tarpeeton"
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012073115902219_u...

Mielenkiintoinen artikkeli, on siis ehdottanut tarkalleen ottaen insestin laillistamista.
Kunpa trendi (tämän lobbaamiseen) ei rantautuisi Suomeen pahemmin, mutta lienee turha edes moista toivoa.

Käyttäjän JussiHirvi1 kuva
Jussi Hirvi

Faktatarkistuksia: Bundestagin eli liittoparlamentin vihreä jäsen Hans-Christian Ströbele on tosiaan esittänyt insestin sallimista yksilönvapauksiin vedoten. Tästä löytyy monta lehtijuttua isoissa saksalaislehdissä (ainakin Spiegel, die Welt).

Vihreät nuoret ovat esittäneet insestipykälien kumoamista vuonna 2008.
http://www.gruene-jugend.de/node/15239

Kuitenkaan tämä ei koskisi esimerkiksi vanhempien ja alaikäisten lasten välistä seksiä, josta säädetään eri laissa.

Myös piraattipuolue on saksassa kannattanut insestipykälien kumoamista.

Syyskuussa 2014 Saksan etiikkaneuvosto (der Deutsche Ethikrat) suositti insestikiellon kumoamista ja täysi-ikäisten sisarusten välisen seksin sallimista. Neuvosto katsoi, että itsemääräämisoikeus on tässä tapauksessa tärkeämpi peruste kuin perheen suoja.

Käyttäjän JussiHirvi1 kuva
Jussi Hirvi
Käyttäjän Marja-TerttuPeltovuoma kuva
Marja-Terttu Peltovuoma

Jos Vihreiden toiminta alkaa maailmalta kuulua tällaiselta ,haluan tosiaan olla kaukan Vihreistä joten uusi puolue hakuseen ja heti. Sairasta ja vielä kerran sairasta touhua....

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Ja nyt helsinkiläinen vihreä kuntapoliitikko suhtautuu penseästi maaseudulla harrastettavaan insestiin.

Toimituksen poiminnat