Pohjatuulen Valtakunta Viileää puhuria pohjoiselta taivaalta

Bostonin pommi-iskun tekijöiden yhteys Kavkaz-centeriin ja Heidi Hautalaan?

Nyt ollaan poliittisten kohujen suhteen ns. jännän äärellä;

Jos USarinkin uutisoima väite Bostonin pommi-iskun tekijöiden kytköksistä Suomessa sijaitsevaan tsetseeniterroristi Doku Umarovin järjestön tiedotussivustoon Kavkaz-centeriin pitää paikkansa, voi Heidi Hautalalla ja Vihreillä olla pian muutakin huolen aihetta kuin Hautalan remonttiepäselvyydet.

Nimittäin Kavkaz-centerin sivuston ylläpitäjänä toimii Hautalan ja hänen miesystävänsä Andrei Nekrasovin ystävä Mikael Storsjö.

Siis jos yhteys todetaan, jää epäselväksi ainoastaan se, että onko Hautalan ja hänen miesystävänsä yhteydet Storsjöhän ja Umaroviin Venäjän ja SVR:n vastatiedustelun propagandaa vai siitä huolimatta totta.

Jos on, niin Hautalalla ja Vihreillä voipi olla piru merrassa, kansainvälisen terrorismilainsäädännön suhteen.

Eihän tästä ole kauaakaan kun Anni Sinnemäen miesystävä Anton Montin yhteys italialaisen Punaiset prikaatit-järjestön pääideologin Antonio Negrin kanssa olivat tapetilla.

Muistattehan, miten Perussuomalaisia "vasta-jihadisteja" lyötiin kuin vierasta sikaa Anders B. Breivikillä, vain siksi, että B. oli lainannut norjalaisbloggaria, joka oli lainannut Halla-ahoa. Se, että B:n ja Halla-ahon välille voitiin vetää löyhä yhteys, riitti syyksi.

Jos yhteys Bostonin terrori-iskun ja Kavkaz-centeriin vahvistuu todeksi, on ketjun vetäminen Storsjöstä Nekrasoviin ja Hautalaan ns. helppoja pähkinöitä, siitä huolimatta että asiaa ovat pitäneet esillä lähinnä vain poliittisesti leimautuneet Bäckman&Co.

Sen jälkeen kakka luultavasti alkaa lentämään vihreään tuulettimeen ja kunnolla.

Varmaan Kremlissä myhäillään nyt avautuneista mahdollisuuksista, ja valitettavasti siihen voi olla aihettakin.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan miten käy.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (78 kommenttia)

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Ah, sinäkin huomasit, että maailma on nykyisin hyvin pieni.

Veli-Pekka Kortelainen

P.S. Itse siis sympatiseeraan kovastikin tsetseenien itsenäisyyspyrkimyksiä, jne. mutta jos yhteys pitää paikkansa, niin pian Kavkaz-center voi olla itänaapurin lisäksi myös USA:n viranomaisten hampaissa.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Eiköhän tuota olla jo seurattu monelta taholta. Sikäli samaa mieltä, että tseenien tulisi saada itsenäisyys, mut utopiaa se on.

Arto Laine

Viimeisten tietojen mukaan Bostonin Finnish-connection on Musta Mannerheim...

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Ei mitään uutta. Lähes aina kestävyyslajeissa voittajana on tumma.

Jarno Virtama

Eikös sirä sanota, että kaikki maailman ihmiset tuntevat toisensa kuuden ihmisen kautta.

Piku Koo

Niin tai että kaikki polveutuvat samoista 30:stä ihmisestä.

Joachim Seetaucher

Saattaa kyllä olla aika pieni todennäköisyys, että Inarin Aslak ja Amazonin viidakon intiaani löytäisivät yhteiset tuttavan tuttavansa edes
tuosta kuudennesta potenssista.

Mutta "sivistyneessä" maailmassa se varmaan toimii, sillä jos helsinkiläinen tapaa satunnaisen sanfransiscolaisen ja heillä molemmilla on erikseen 200 tuttavaa, niin jokaisella niistä kahdestasadasta on myös 200 eli yhteensä 40.000, joka taas kerrotaan 200:lla ja näin saadaan kahdeksan miljoonaa, joka puolestaan kerrottuna 200:lla antaa 1,6 miljardia, mikä kerrottuna kahdella sadalla menee jo niin paljon maailman väkiluvun yli, että yhteisiä kontakteja on varmaan leegio.

Veli-Pekka Kortelainen

Siis yhteys juttujen välillä on yhtä hatara/vahva kuin PS:n/Halla-ahon ja Breivikin välinen, näkökulmasta riippuen.

Näin ollen juttujen hyödynnettävyys propaganda/paskanheittosodassa on vähintään samaa luokkaa.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

"Tsetseenejä laittomasti Suomeen tuonut Storsjö on viimeksi ollut esillä ystäviensä Heidi Hautalan ja Andrei Nekrasovin remonttikohun yhteydessä. Hautala on Storsjön tavoin puolustanut tsetseenien oikeuksia Venäjää vastaan.

Tsetseeniuutisia ja propagandaa levittävää Kavkaz-sivustoa on Suomessakin yritetty sulkea, mutta sananvapauden nimissä se on saanut jatkaa. Saa nähdä, saako vielä jatkaa, jos Venäjän lisäksi sen sulkemista ryhtyy vaatimaan myös Yhdysvallat." IL

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201304210141122_uu...

Piku Koo

No kyllä perkele pitää saada jatkaa, kun kerran B. saa olla kirjeenvaihdossa äärioikeiston kanssa ! Sananvapaus ! Vai ollaanko jo Venäjällä ?

Ari Nurminen Vastaus kommenttiin #25

No..USA voi "paina" Suomea...jos USA halua pois tämä terroristien propaganda sivusto KavKaz...Kyllä USA saa sen pois jos halua, tavalla tai toisella

Käyttäjän JormaHrknen kuva
Jorma Härkönen

Kyllähän tuo Kavkaz Centr olisi todellakin jo ajat sitten joutanut sulkea väkivaltaisen ideologian ja terroristi-ihanteiden välittäjäkanavana.

Vaan mikä lienee syy, ettei näin ole tehty? Sehän on se sananvapaus, jota tekin aina niin raivokkaasti näillä palstoilla puolustelette ja asian ympärillä meuhkaatte. Kaikki asiat eivät kuulu sananvapauden piiriin, sillä on rajansa. Tässä hyvä esimerkki.

Jussi Nättinen

"Vaan mikä lienee syy, ettei näin ole tehty?"

Sivustoa ei ole suljettu koska siellä lietsotaan terrorismia ja väkivaltaa Venäjän valtiota kohtaan, mikä venäläisvastaisessa Suomessa ei ole paha asia. Mutta jos Kavkaz-center alkaa profiloitua yhä enemmän kansainvälisen jihadismin puolestapuhujana tulevat viranomaiset kyllä sulkemaan sivuston Suomessa.

Jouni Haimi

Niin Tai sitten voi olla niikin tuon kavkas centterin kanssa että se on periaateessa suomen lakien ulkopuolella ja näin ollen sitä ei pysty suomalaisin päätöksin sulkemaan.

Vasili Kirillov

Jup, Kavkaz Centerin sivusto taitaa olla CloudFlaren Sveitsiläisellä palvelimella. Paha mennä Suomiviranomaisen mitään tekemään sille

Piku Koo

Mikä uutiskanava Kavkaz Centr'ssä on niin PAHAA - se vai, että se avustaa tiedonjakelussa Kaukasuksen alueen itsenäisiä tahoja ?
Olette hulluja.

Käyttäjän JormaHrknen kuva
Jorma Härkönen

Kiitos vaan kunniasta, jonka soit (siis että hulluja). Ajatusmaailmaani voit tutustua katsomalla, mitä olen blogannut tänne Puheenvuoroon, jos kiinnostaa.

Ari Nurminen

No, kyllä FBI saa se sivusto kiinni jos halua, ja arvelen että FBI kohtaa halua...Ja FBI ei kysy sinulta lupa...

Piku Koo

Jorma Härkönen, kerro meille kuuluuko Breivikin tiuha kirjeenvaihto ulkomaailman kanssa, siis maailman eri ääriliikeiden kanssa ja ihailijoiden kanssa sananvapauteen ?!

Ari Nurminen

Äskein sanoit että Jorma on hullu...miks nyt kysyyt häneltä?

Joachim Seetaucher

Tšetšeenien attentaatit johtuvat vain ja ainoastaan siitä, että he taistelevat venäläisiä vastaan. Jos Venäjä olisi jättänyt maan rauhaan ja suostunut sen itsenäisyyteen, niin mitään tšetšeeeniterrorismia ei olisikaan.

Venäjä on kuitenkin äärettömän ovela ja FSB/KGB/GPU/NKVD on kehittänyt tykönään pirullisen organisaation ja toimintamallin, joka on miltei kaikkivoipa. Niinpä se pystyy jopa manipuloimaan tšetšeenit maailman silmissä terroristeiksi, joita vastaan pitää taistella.

Tämänkin blogimerkinnän kommentoijat näyttävät pääosin olevan niitä manipuloituja. Tšetšeeneillä ei ole mitään syytä tehdä terroritekoja USA:ssa, sillä he tarvitsevat ennen kaikkea ystäviä Venäjän ulkopuolelta - ei vihollisia. Siksi on selvää, että tässä Bostonin tapauksessakin kyseessä on taiten suunniteltu provokaatio, jonka käytännön toteuttajina ovat kaiketikin olleet taustasta tietämättömät nuorukaiset.

Joachim Seetaucher

Tässä hyvin järkeenkäypä lausunto siltä Kavkaz Centerin sivustolta:

- "After the events in Boston, the US, information has been distributed in the press saying that one of the Tsarnaev brothers spent 6 months in Dagestan in 2012. On this basis, there are speculative assumptions that he may have been associated with the Mujahideen of the Caucasus Emirate, in particular with the Mujahideen of Dagestan.

The Command of the Province of Dagestan indicates in this regard that the Caucasian Mujahideen are not fighting against the United States of America. We are at war with Russia, which is not only responsible for the occupation of the Caucasus, but also for heinous crimes against Muslims.

Also, remember that even in respect to the enemy state of Russia, which is fighting the Caucasus Emirate, there is an order by the Emir Dokku Umarov, which prohibits strikes on civilian targets.

In this regard, the Command of the Mujahideen of the Province of Dagestan urges the media, primarily the American, to halt speculations and promotion of Russian propaganda.

If the US government is really interested in establishing the true organizers of Boston bombings, and not in complicity with the Russian show, it should focus on the involvement of Russian security services in the events".

Command of the Mujahideen of the Caucasus Emirate Province of Dagestan

http://www.kavkazcenter.com/eng/content/2013/04/21...

Piku Koo Vastaus kommenttiin #21

Pieni miinus amerikkalaisten tulee vetää omaan puseroonsa. Venäjän turvallisuuspalvelu varoitti aiemmin vanhemman veljen mahdollisista yhteyksistä islamismiin. FBI alkaa kelailla juttua taaksepäin, että mites se meiltä menikään.

Susanna Kinnunen Vastaus kommenttiin #36

Spekulaatio, että terroriteon yllyttäjinä ovat toimineet venäläismieliset tahot, ei ole mielestäni perusteeton. Teko on nimittäin globaalisti katsottuna aika mieletön, mutta provokaationa sillä voisi olla poliittista arvoa nimenomaan Venäjälle.

Toisaalta järkevin teoria on minusta, että terroristit tekivät tämän vain, koska he vihasivat amerikkalaisia altistuttuaan jihadistiselle vihapropagandalle.

Piku Koo

"taiten suunniteltu provo"

Jos nyt aluksi uskotaan siihen, mitä poliisi ja krinologi tällä hetkellä pitävät mahdollisimpana: että Tsarnaevit toimivat yksin ja että vanhempi veli suunnitteli ja liidasi jutun, ja pikkuveli meni halpaan.

Susanna Kinnunen

Pikkuveli meni aika kalliiseen. Vihollistaistelijan statuksella Yhdysvalloissa vankina.

Santtu Nurmi

Jos tädillä olisi munat, se olisi setä. Kannattanee muistaa, että a) kumpikaan näistä terroristeista ei ollut koskaan asunut Tsetseniassa. b) Tsetseniassa asuu myös kristittyjä ja myös muslimeja, jotka eivät todellakaan halua maasta mitään ääri-islamistista itsenäistä valtiota, ei vaikka täällä sinä ja muut niin huudatte. c) Tsetseniassa ääriaines käyttää tätä itsenäistymiskorttia tehokkaasti hyväkseen, taka-ajatuksena on kuitenkin rakentaa maasta uusi "Taleban-Al-Qaeda"-onnela. Tälläinen paikka olisi kyllä minunkin mielestä sopiva esimerkiksi Suomen vihreille, todellinen onnen ja tasa-arvon laakso.

Piku Koo

Isän kertoman mukaan vanhempi veli asui alkukeväästä 2012 puolivuotta hänen luonaan Dagenstanin pääkaupungissa. Maassa oli juuri tuolloin alkaneet hyvin kovat ajat, tuhoisia pommi-iskuja päivittäin. Isän kertoman mukaan poika nukkui puoleen päivään ja aika kului sukulaisten luona.

Ari Nurminen

No, nyt USA ja Venäjä on liittolaisia taistelussa terrorismia vastaan...Ja FBI tutki kaikki yhteydet, myös Suomeen

Piku Koo

FBI tutkii ihan ekaksi, miten sen oma valvonta kuoli, sen jälkeen kun Venäjä oli ilmoittanut Tamerlan -veljen mahdollisista ääriaatteista. Tietysti Ryssäkin ryssi tuossa failien vaihdossa - asia kas unohtui .

Ari Nurminen

Jotakin venäläistraumoja herra Seetaucherilla..fobia ehkä ?

Rainer Salosensaari

Vihreät tunnetusti osaavat tehdä eron aseiden ja "rauhan aseiden" sekä pommien ja "rauhan pommien" välillä. Ilmankos vihreiden esikuvina on diktatuureja sekä vasemmalta että oikealta.

Pjotr Hadermann

Vihreät aloittivat Koijärveltä.

Sitten se laajeni kansalaistottelemattomuudesta laajemmin rikolliseen toimintaan.

Yksityisten metsiin hakattiin nauloja. Minkkejä päästettiin tuhansittain luontoon lintujahtiin.
Tarhakettuja tapettiin katkaisemalla sähköt poikimisen aikaan. Tuhottiin yksityisten ihmisten omaisuutta jne. jne.

Mihin vihreiden toiminta karkaisi juuriltaan?

Piku Koo

No nyt tunnet itsesi hyväksi ihmiseksi. Onko massu täynnä ja kainalot kuivat ?

Samuli Mikkola

Bostonin pommi-iskut osoittavat jälleen kerran yliopiston vaarallisuuden. Kaikki yliopistossa opiskelevat eivät ole terroristeja, mutta lähes kaikki terroristit ovat yliopisto-opiskelijoita. Islamia terroristeista sentään tunnustaa vain osa, mutta yliopisto on ollut läsnä lähes jokaisen elämässä. Miten lopettaa tämä yliopistosaatio?

Piku Koo

Entä urheilun vaarallisuus ?
Tänäänkin 5 usalaista kiipeilijää kuoli lumivyöryssä.

Vanhempi veli oli kovatasoinen nyrkkeilijä. Ja kas - hän se sekosi ja sai puhuttua pikkubroidin mukaansa. Nämä kaksi olisivat olleet muutaman vuoden päästä lääkäreitä ja viettäneet mukavan pulskeaa keskiluokkaista elämää. Palkasta olisi jäänyt mutsillekin jotain.

Piku Koo

Jos turvaa selustansa tällaisella amerikkalaisella salaliitto -hoax-mediaskitsoilulla http://i.imgur.com/paK3lGJh.png

Niin että todellakin on yliopistoälykkö pahimmasta päästä ja todistetusti pilveä poltellut, ideaa vaan pukkaa.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Kirjoittajan kummin kaima tunsi ennen erään, jonka kaiman kummi oli Osama bin Laden.

Jos tämä pitää paikkansa, Perussuomalaisilla voi olla pian muutakin huolen aihetta kuin Hakkaraisen toilailut...

Heli Hämäläinen

Mitäpä tässä erityisemmin kiihottumaan kun terroristi on raudoissa. Mutta vihreät voisivat irtisanoutua islamistiterrorismista, eihän siitä haittaakaan olisi.

Piku Koo

...ja Punaisista Prikaateista myös ? Sekä ekoterrorismista, minkkien vapautusliikkeestä ynnä muusta, samoin tein ja varmuuden varalta ?

Sovitaan niin, että jos persu syyttää niin silloin vihreä voi sanoutua irti.

Kukaan muu ei varmaan epäile, ja katumusviikotkin menivät jo.

Samuli Mikkola

Minkä ihmeen vuoksi juuri Vihreiden pitäisi irtisanoutua islamistiterrorista?

Käyttäjän JyrkiParkkinen kuva
Jyrki Parkkinen

Onko kukaan tullut kysyneeksi, pidättikö FBI oikean vain sopivan?

Piku Koo

Monikin amerikkalainen on kysynyt. Varmaan tv:ssäkin joku kyselee. Kyllä mua hävettäis kattoo.

Heli Hämäläinen

Asiasta on videomateriaalia

http://yle.fi/uutiset/bostonin_pormestari_viranoma...

Eli pidättivät oikean henkilön. Lisäksi he olisivat voineet antautua jos olivat kerran niin syyttömiä. Sen sijaan ampuivat poliisin kuoliaaksi ja haavoittivat toista vakavasti.

Piku Koo

Niin. Tekijä makaa sairaalassa, USAn kansalaisoikeusjärjestö on vaatinut viranomaisia olemaan pitkittämättä "vieras tunkeilija" -statuksen kestoa, mutta FBI ja CIA ovat päättäneet turvallisuuden nimissä antaa oikeuksien luennan vielä odottaa.

Djohar Tsarnavin twiittejä

6.4.
"En todellakaan tykkää siitä kun korva on kiinni tyynyssä ja sydämentykytyseni alkaa kuulua, kuka voi nukkua sellasessa melussa"

("I really don't like it when I have one ear pressed against the pillow and I start to hear my heart beat, who can sleep with all that noise")

7.4.
"Jos sinulla on tieto ja inspiraatio, täytyy vain toimia"
("If you have the knowledge and the inspiration all that's left is to take action")

11.4.
"Unelmat todellakin toteutuvat, viime yönä näin unta että söin juustohampurilaista ja iltapäivällä tänään, arvaa mitä söin..."
("Dreams really do come true, last night I dreamt I was eating a cheeseburger and in the afternoon today, guess what I was eating...")

Ja joitain tunteja teon jälkeen 15.4.
"Ain't no love in the heart of the city, stay safe people"

Ääriradikaali islamisti juu . .

Tapio Niemi

Kyllä ne muutkin osaavat, kuin pelkät opiskelijat.

"Tuomitessaan Gladion vuonna 1990 Euroopan parlamentti totesi, että "tietyissä jäsenvaltioissa sotilaalliset salaiset palvelut (tai niiden kontrolloimattomat haarat) olivat sekaantuneet vakaviin terrorismi- ja rikostapauksiin".

http://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Gladio

Veli-Pekka Kortelainen

Tämä Tamerlan oli puolet viime vuodesta Dagestanissa. Jos kerran Venäjä oli varoittanut miehestä jenkkejä, miksi hänen annettiin matkustaa sinne?

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-12885589615...

Piku Koo

Koska Tamerlan oli sanonut paikallislehden haastattelussa, että haluaisi toki nyrkkeillä Tsetenian nimiin, mutta niin kauan kuin se ei ole mahdollista, hän bokraa tietenkin mieluummin USAn kuin Venäjän puolella.

Veli-Pekka Kortelainen

Tsetseeneistä noin yleensä,

Tsetseenikansa nousi kapinaan stalinisteja vastaan 1939. Taistelu päättyi venäläisten voittoon 1944 kiitos amerikkalaisten antaman ase-tuen. Yli 40% tsetseeni-kansasta tuhoutui sodan aikana ja sen jälkeisessä holocaustissa. Vapaustaistelun johtaja Kazan Israilov julisti 1939: "I have decided to become the leader of a war of liberation of my own people. The valiant Finns are now [in the winter war] proving that the Great Enslaver Empire is powerless against a small but freedom-loving people. In the Caucasus you will find your second Finland, and after us will follow other oppressed peoples."

http://en.wikipedia.org/wiki/1940–44_insurgency_in_Chechnya

Populaatiogenetiikaltaan mielenkiintoinen kansa: 60% miehistä haploryhmää J1, jota löytyy myös Van-järven ympäristö kurdeilla (n. 10%), Etelä-Jordaniasta (n. 20-40%), Jemenistä (yli 20%) ja juutalaisilla (muutama prosentti, paitsi Kohanimeilla yli 7%). Esi-isät siis seemiläispaimentolaisia nykyisen Etelä-Israelin, Jordanian ja Arabian niemimaan alueelta. Jännä, miten päätyneetkään Kaukasukselle, ja keitä esi-isät olivatkaan..

.. ..tai itse asiassa hyvin selvää, miten ja keitä, vinkkinä nimi "Israilov" ;)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

"Muistattehan, miten Perussuomalaisia "vasta-jihadisteja" lyötiin kuin vierasta sikaa Anders B. Breivikillä, vain siksi, että B. oli lainannut norjalaisbloggaria, joka oli lainannut Halla-ahoa. Se, että B:n ja Halla-ahon välille voitiin vetää löyhä yhteys, riitti syyksi."
Jotta vertauksessa olisi jotain järkeä sinun pitäisi osoitaa mitä Heidi Hautala on lausunut terrorismin puolustukseksi.

Veli-Pekka Kortelainen

Ei Hautala vaan Storsjö. Hautala on sivussa, mutta niin oli käytännössä Halla-ahokin.

Veli-Pekka Kortelainen

Mikael Storsjö on aktiivi vihreä ja Vihreiden jäsen, ollut ehdolla, jne. joten kytkös Tsharnaev->tsetseeniradikaalit->Storsjö-> Vihreät on olemassa ilman Hautalaakin, mutta Hautalan mukanaolo taustalla alleviivaa sitä.

Piku Koo

Kulkaas poijaat, Hautala on ainoa MIES jolla on munat arvostella julkisesti Putinin hallintoa

Hautala puhui jo vuosia sitten, miten Venäjä on vajonnut 1900 -luvun alun tasolle.

Joten tehkääpä jotain hyödyllistä oikeesti

Jukka Mäkinen

Heidi Hautala on pahimman luokan ekoterroristi. Orankien veri tahraa edelleen Heidin käsiä.

Piku Koo Vastaus kommenttiin #91
Ari Nurminen

Olen varmaa että FBI tutki kaikki yhteydet.. Luultavasti Hautala ja Storsjö ja muut, on kohtaa FBI:n rekisterissä.
FBI ja USA ei leikki, he ovat tosissaa..
Obama ja Putin lupasi tiivistä yhteystyö terroristivastaisessa taistelussa...Nyt USA:lla ja Venäjällä on yhteinen vihollinen=tsetseeni muslimi terroristit

Piku Koo

Hoe vielä muutamama kerta "uskomatonta" niin kuulostaa enemmän siunailulta.

"He ovat tosissaan..."

"Putin lupasi tehdä tiivistä yhteistyötä..." juuh juuh
Hautala on Putinin rekkarissa jo ajat sitten, eikä ole vain hyvä että rekkari avautuu myös länsipäässä ..

Luuletko että Putin päästää jenkit Kaukasukselle enää häärimään ?

Tai jenkkikansa, olisko innoissaan sun ideastas ?

Ari Nurminen

Aika uskomatonta että Suomessa voi olla ministeri vaikka on tuttavia jotka salakuljetta terroristeja Tsetseeniasta...
Kyllä FBI saa sen selville...Miten monta tsetseeni terroristeja on saanut turvapaikka Suomessa ? Ainakin yks joka Venäjä halusi Venäjälle oikeudenkäyntiä varten, Suomi kielsi lähettä tämä terroristi takaisin Venäjälle ja antoi hänelle turvapaikka !!! Koska tämä terroristi aktvoituu ?

Veli-Pekka Kortelainen

Tämä kannattaa katsoa, ihan kuvamateriaalin takia, vaikka kuinka olisi "Bäckmanin juttua". Perustuu Poliisin ja Ravartioston tutkintapöytäkirjoihin, jotka avautuivat hiljan:

http://suomitanaan.blogspot.fi/2013/04/boston-terr...

Ari Nurminen

Se on samantekevä jos on Bäckmannin, hän ei ole salakuljettanut tsetseeni terroristeja eikä ollut yhteydessä rikollisien kanssa...Samoin ei voi sano Hautalasta ...
Olen varmaa että FBI on erittäin kiinostuneita näistä tiedoista

Joachim Seetaucher Vastaus kommenttiin #73

Ei FBI ole mikään eilisen teeren poika sekään ja USA:n ja Venäjän välit ovat viime aikoina huonontuneet. Kyllä sielläkin osataan propaganda erottaa totuudesta.

Piku Koo

V***U mitä soopaa ! "Veljekset saivat käskyjä (instructions)" tuolta saitilta muka...
Aika pahaa läppää, Bäckman on Suomen valtion vihollinen, nyt se on viimeistään selvää !

Aki Mönkkönen

Tämä yhteys Kavkaz-Centeriin on jo vanha juttu. Viherpunakavkazi-terroristit vääntelivät propagandakanavallaan jutun jo pari päivää sitten yksityisten amerikkalaisten "Craft" -joukkojen tekemäksi false flag -salaliitoksi.

Ari Nurminen

Vanhaa tai ei, kyllä se varmasti kiinnosta FBI:a, ja voi olla että FBI tekee jotakin asialle...jollakin tavalla

Aki Mönkkönen

Heillä on siellä oma vastaava ituhippi -sivusto, jossa isku vieritettiin salaliitto -osastolle. Jostain syystä se ilmestyi heti, kun poikien nimet tulivat julkisuuteen.

Piku Koo Vastaus kommenttiin #80

Onko sinulla sisäpiiriä tietoa aiheesta, että Kavzak Centr laati Boston -hoax -sivut ??
Muslimeja ja kikkakolmosia löytyy usasta ihan omasta takaa. Hoax -jutut oli laadittu täysin samalla kaavalla kuin Sandy Hook -hoaxit ennen joulua.

Vai onko sinulla sisäinen lähde ?

Piku Koo
Ari Nurminen

"Is Finland harbouring Chechen 'extremists'?

KavkazCenter, a Chechen extremist website has been funded by Finland’s Foreign Ministry and the US State Department, Finnish prosecutors revealed during a probe into the activities of the site’s owner Mikael Storsjo. Recently, a court in Helsinki handed down a four-month suspended sentence to Storsjo for assisting Chechen terrorists to enter Finland illegally.
KavkazCenter, a Chechen extremist website has been funded by Finland’s Foreign Ministry and the US State Department, Finnish prosecutors revealed during a probe into the activities of the site’s owner Mikael Storsjo. Recently, a court in Helsinki handed down a four-month suspended sentence to Storsjo for assisting Chechen terrorists to enter Finland illegally."

Piku Koo

Luulet että FBI:lla on aikaa nuuskia jotain Finlandiaa ? Voi olla ettei ole, eikä paljon kiinnosta.

Käyttäjän AnteroHelasvuo kuva
Antero Helasvuo

Melkein säälien sitä seuraa, kun persu sauvoo sekalaisista soiroista kyhäämällään lautalla edestakaisin likolammen sameassa sopassa. Johtotähtenä ja esimerkkinä näyttää nyt olevan Putinin uusstalinistinen imperialismi: kas sille kelpaa kumartaa, kun ollaan niin suomalaisia niin suomalaisia. Ovatko yhtäkkiä ikonostaasista kadonneet veteraanit, lotat ja talvisota, kun eivät Tshetshenian talvisota ja jatkosota kelpaa vertailukohdiksi? Ei, vaikka Kaukasian kansat ovat saaneet kärsiä monin verroin enemmän kuin suomalaiset konsanaan. Siellä on väestö pommitettu niin murskaksi, ettemme me täällä pysty kuvittelemaan sitä. Onko täällä pienintäkään aavistusta siitä, miten sota voi viedä ihmisiltä järjen - sukupolviksi? Kuinka joku mukamas vähäosaisten puolustajana mielellään esiintyvä persu kehtaa nälviä niitä, jotka rohkenevat puolustaa todella sorrettuja? Jos Kavkazcenterin palstoilla ehkä rehottaakin fanaattisuus ja mielipuolisuus, on siellä myös oikeutettua vastarintahenkeä ja rehellistä analyysiä Venäjän totalitaarisesta politiikasta. Kaukasian sorretut kansat ansaitsevat tulla kuulluiksi.

Heli Hämäläinen

Miten tätä edistää millään tavalla syyttömien ihmisten silpominen räjähteillä?

Käyttäjän AnteroHelasvuo kuva
Antero Helasvuo

Kunpa tämäkin tapaus tutkittaisiin kunnolla ja puolueettomasti, mutta sitä on turha odottaa: syylliset ovat tiedossa, nyt täytyy sepittää sopiva tarina.

Käyttäjän salkku1950 kuva
Ville Salonen

Vihreät nyt ovat terroristeja ilman kytköksiäkin.

Archibald Bomwitz

Siis vihjaako tämä epätoivoinen Persu, joka tunnustaa kannattavansa islamistisen terroristivaltion perustamista, että Heidi Hautala tunsi Bostonin pommittajat ja tiesi heidän suunnitelmistaan etukäteen?
Yhteys Hautalan ja Bostonin pommittajien välillä on yhtä heikko, jos ei heikompi, kuin Halla-Ahon ja Breivikin välillä!

Toimituksen poiminnat